Pagina opties

Groter
RSS

Nieuws

 • Twee drugspanden gesloten in Beek

  (19-07-2019)

  Tijdens een grote actie tegen hennepcriminaliteit in Sittard-Geleen zijn op 21 mei jongstleden in de Westelijke Mijnstreek negentig zogenoemde spookpanden ontdekt en ontmanteld. In de panden woonden wisselende groepen Albanezen die beschikten over valse identiteitsbewijzen, met name valse Italiaanse of Griekse paspoorten. Tijdens deze dag deed de politie ook invallen in twee woningen in de gemeente Beek.

  lees meer
 • Groot onderhoud aan enkele wegen en voetpaden

  (18-07-2019)

  De gemeente voert binnenkort een aantal wegwerkzaamheden uit in zeven straten. Het gaat om een groot onderhoud van wegen en voetpaden.

  lees meer
 • Geen spreekuur wijkteams Carmel en Stegen

  (17-07-2019)

  In verband met zomervakantie hebben wijkteams Carmel en Stegen op dinsdag 23 juli, respectievelijk donderdag 25 juli geen spreekuur.

 • Beek herdenkt: 13 t/m 17 september

  (15-07-2019)

  Beek werd 75 jaar geleden, op 17 september 1944, door de Amerikanen bevrijd! Dat vieren we van 13 tot en met 17 september met afwisselende evenementen voor jong en oud. Wilt u de tijden van weleer ervaren? Dan bent u van harte welkom in Beek!

  lees meer
 • Tips om uw huis veilig achter te laten tijdens uw vakantie

  (10-07-2019)

  Wilt u met een gerust hart op vakantie gaan? Lees dan onderstaande tips door.

  lees meer
 • Geen stookvergunningen als gevolg van warm en droog weer

  (09-07-2019)

  Door het aanhoudende warme en droge weer is er een verhoogd gevaar voor branden in bossen en heidegebieden in Limburg. Om deze reden zullen er gedurende deze periode van extreme droogte geen stookvergunningen worden verstrekt door de gemeente en van de reeds afgegeven stookvergunningen mag geen gebruik gemaakt worden. 

  lees meer
 • Vacature Beleidsmedewerker Financiën - financieel Consulent / Chief Information Security Officer (Ciso)

  (05-07-2019)

  Voor de afdeling Bestuurs- en Managementondersteuning zijn wij op zoek naar een Beleidsmedewerker Financiën - financieel  Consulent / Chief Information Security Officer (Ciso). Lees meer ...

 • Expositie ‘Miroirs de mon âme’

  (05-07-2019)

  Guliël Erven, raadsgriffier bij de gemeente Beek, viert zijn 25-jarig overheidsjubileum op een originele manier. Vrijdag 12 juli opent in het gemeentehuis van Beek de expositie ‘Miroirs de mon âme’ (Spiegels van mijn ziel) met schilderwerken naar zijn hand. Burgemeester Christine van Basten-Boddin en wethouder Thijs van Es (cultuur), verzorgen de officiële openingshandeling. De expositie is tot en met 16 augustus tijdens de openingstijden van het gemeentehuis toegankelijk voor publiek. 

  lees meer
 • Eerlijk over uw ID, daar komt u verder mee

  (03-07-2019)

  Een ID lenen, uitlenen of vervalsen lijkt onschuldig. Maar wist u dat u twee jaar uw paspoort kwijt kunt raken en u dan dus niet buiten Europa kunt reizen? Of dat u een geldboete kunt krijgen? Eerlijk over uw ID. Daar komt u verder mee.

 • Plaatsen containers en steigers in de openbare ruimte

  (26-06-2019)

  De gemeente Beek heeft onlangs haar regels voor het plaatsen van containers en steigers in de openbare ruimte geactualiseerd. Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen en wilt u een container en/of een steiger plaatsen op de openbare weg?  Dan moet u dit minimaal twee weken van tevoren melden aan de gemeente Beek. Hoe u dat  kunt doen leest u op onze meldingspagina.

Archief