Pagina opties

Groter
RSS

Nieuws

 • Belastingaanslag 2020 gemeente & waterschap

  (21-01-2020)

  In februari ontvangt u de belastingaanslag voor 2020. Dit is een aanslagbiljet met de gemeentelijke belastingen én de waterschapsbelastingen. Heeft u een account op MijnOverheid.nl? Dan ontvangt u het aanslagbiljet online in uw Berichtenbox.

  lees meer
 • Gemeente Beek neemt uit voorzorg maatregelen met Citrix server

  (17-01-2020)

  Update 21 januari 2020:
  Alle producten en diensten zijn weer digitaal aan te vragen.

  17 januari 2020:
  Gemeente Beek heeft uit voorzorg besloten de Citrix server uit te schakelen. Deze server wordt gebruikt voor de verbinding tussen het netwerk van de gemeente en internet. Dit betekent dat sommige producten en diensten tijdelijk niet digitaal aan te vragen zijn. De server versie waar gemeente Beek gebruik van maakt is naar verwachting vanaf maandag 27 januari weer te gebruiken.

  lees meer
 • Ruimen graven De Nieuwe Hof en St. Martinus

  (17-01-2020)

  Medio januari wordt gestart met het bovengronds ruimen van 95 vervallen graven op de gemeentelijke begraafplaatsen De Nieuwe Hof en St. Martinus.

  lees meer
 • Terugblik inloopavond Keutelbeek

  (16-01-2020)

  Veel geïnteresseerde inwoners bezochten afgelopen dinsdag het gemeentehuis voor de inloopavond Keutelbeek fase 1B. Er was voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen en het bekijken van de voorgestelde plannen.

  lees meer
 • Expositie “Sjildere biej der Tuen” in gemeentehuis Beek

  (14-01-2020)

  Burgemeester Christine van Basten-Boddin en wethouder Thijs van Es openen vrijdag 17 januari om 20.00 uur in de bovenhal van het gemeentehuis in Beek de expositie Sjildere biej der Tuen.

  lees meer
 • Nominaties derde editie Brilliant Business Awards van start

  (08-01-2020)

  Tijdens de Brilliant Business Awards zetten de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein de beste ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf jaarlijks in de schijnwerpers. Ondernemers kunnen zichzelf of een andere ondernemer nomineren voor deze ondernemersawards via de website www.brilliantbusiness.nl. Tijdens een feestelijke avond op dinsdag 24 maart 2020 bij een van de hoofdsponsors Maastricht Aachen Airport in Beek worden de Diamant, Parel en de Robijn-awards uitgereikt aan de meest innovatieve, klantgerichte en snelst groeiende startende ondernemer.

  lees meer
 • Toespraak burgemeester Beek nieuwjaarsreceptie 2020

  (07-01-2020)

  Op 6 januari was de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Beek in het Gemeenschapshuis in Neerbeek. U kunt hieronder de toespraak van burgemeester Christine van Basten-Boddin nog eens nalezen.

  lees meer
 • Nieuwe Wet verplichte Geestelijke Gezondheidszorg

  (30-12-2019)

  Het kan zijn dat mensen zichzelf of anderen iets dreigen aan te doen door een psychiatrische aandoening. Soms is dan verplichte geestelijke gezondheidszorg nodig. Met ingang van 1 januari 2020 is de nieuwe Wet verplichte GGZ (Wvggz) van toepassing. Deze wet vervangt de oude wet Bijzondere Opname Psychiatrische Ziekenhuizen (Wet BOPZ). De gemeente vormt na invoering van de Wvggz een extra toegang tot verplichte zorg. De toegang tot verplichte zorg voor professionals in de GGZ en het OM blijft ook bestaan.

  lees meer
 • Beek verkoopt laatste kavels op TPE

  (24-12-2019)

  De gemeente Beek heeft vlak voor de kerstdagen de laatste percelen op Technoport Europe (TPE) verkocht aan Rovast B.V. en Andi Smart Print Solutions. De percelen van respectievelijk 6.300 en 1.000 vierkante meter liggen aan de Afrikalaan in Beek. Rovast B.V. gaat op de locatie een gebouw realiseren voor luchthaven gebonden bedrijven die op zoek zijn naar bedrijfsruimte. Andi Smart Print Solutions gebruikt de grond voor uitbreidingsplannen.

  lees meer
 • RWM en de gemeente veranderen het ophalen van uw afval

  (05-12-2019)

  Op 1 januari 2020 gaan RWM en de gemeente Beek het ophalen van afval op een aantal punten veranderen. Wij zetten kort voor u op een rij wat er mogelijk voor u verandert.

  lees meer
Archief