Pagina opties

Groter
A A

Nieuws

 • Schutterij Sint Laurentius Spaubeek jubileert en ontvangt Koninklijke Erepenning

  (18-05-2019)

  Schutterij Sint Laurentius uit Spaubeek ontving vrijdagavond 17 mei een Koninklijke Erepenning uit handen van burgemeester Christine van Basten-Boddin. De schutterij Sint Laurentius krijgt de erepenning omdat ze 400 jaar bestaat. En dat viert de schutterij van 17 mei tot en met 19 mei met een spetterend feestweekend.

  lees meer
 • Sportintegratiedag op 10 juni 2019

  (16-05-2019)

  Op maandag 10 juni vindt in Beek de jaarlijkse Sportintegratiedag plaats. Deze sportdag is voor volwassenen met een beperking. Deelnemers kunnen op deze dag kennismaken met diverse sporten.

  lees meer
 • Inloopavond Verkeerscirculatieplan gemeente Beek

  (15-05-2019)

  De gemeente Beek nodigt u van harte uit om op 21 mei tussen 18.00 en 20.00 uur een informatieavond bij te wonen over een verkeerscirculatieplan voor de kern Beek. De inloopavond vindt plaats in het gemeentehuis.

  lees meer
 • OMLEIDING verkeer Middelweg

  (13-05-2019)

  Op maandag 27 mei 2019 gaat een aannemer van Rijkswaterstaat de stalen brug inspecteren van de A2 die over de Middelweg en het spoor gaat. Daarvoor gebruiken zij hoogwerkers die op de rijbaan van de Middelweg komen te staan. Deze hoogwerkers draaien ook over het fietspad.

  lees meer
 • Backstops Cheetahs gerepareerd

  (10-05-2019)

  Honk- en softbalvereniging Cheetahs kan weer honkballen op sportlandgoed De Haamen. De backstops (ballenvangers) die op 10 maart tijdens een storm omwaaiden zijn gerepareerd. Door de stormschade moest de vereniging zeven weken uitwijken naar honkbalvelden in de regio. Dit weekend kunnen ze weer op hun eigen veld terecht.

  lees meer
 • Toespraak Dodenherdenking gemeente Beek 2019

  (06-05-2019)

  Door Burgemeester Christine van Basten-Boddin:

  Ik had een droom. Een nachtmerrie die benauwde en angst aanjoeg. Beelden van de Markt in Beek doemen op. Donker, guur en koud. Het geluid van soldatenlaarzen in het gelid op het asfalt. Bevelen klinken.

  lees meer
 • Vacature Beleidsmedewerker Bouw- en Woningtoezicht / Technisch Toezicht

  (03-05-2019)

  Voor de afdeling Ruimte zijn wij op zoek naar een Beleidsmedewerker Bouw- en Woningtoezicht / Technisch Toezicht. Lees meer ...

 • Nieuwe expositie in gemeentehuis Beek

  (02-05-2019)

  Burgemeester Christine van Basten-Boddin opent op zaterdagavond 4 mei om 20.30 uur in het gemeentehuis van Beek de expositie O Lungo Drom. U bent van harte uitgenodigd om deze opening bij te wonen.

  lees meer
 • Verkiezingen Europees Parlement 2019

  (01-05-2019)

  Op donderdag 23 mei 2019 worden de verkiezingen voor het Europees Parlement gehouden.

  lees meer
 • Startersevent voor startende ondernemers

  (01-05-2019)

  Onder het motto "Ondernemen doe je samen" organiseert StartersCentrum Limburg een bijeenkomst voor startende ondernemers en zzp'ers in onze provincie.

  lees meer
 • Lintjesregen in Beek

  (26-04-2019)

  Vandaag was het weer tijd voor een jaarlijks terugkerend fenomeen: de lintjesregen. Burgemeester Christine van Basten- Boddin heeft de gedecoreerden vanmorgen thuis uitgenodigd voor een ceremonie die om 11.30 uur op het gemeentehuis begon. Daar speldde zij de versierselen op. Dit jaar kregen vijf Beekenaren, drie mannen en twee vrouwen, een lintje.

  De lintjes zijn een blijk van waardering voor mensen die zich een lange periode op een bijzondere wijze hebben ingezet voor de samenleving. Vaak zetten zij zich in alle bescheidenheid in, zonder eigenbelang. Eénmaal per jaar worden deze mensen in het zonnetje gezet. Want mensen die zich inzetten voor anderen zijn het cement van onze samenleving.

  Leden in de Orde van Oranje Nassau:

  • Mevrouw Rosemarie Wijnen-Thomassen
  • De heer Pascal Nijsten
  • De heer René Knops
  • De heer Twan Hennen

  Ridder in de Orde van Oranje Nassau:

  • Mevrouw Elly Roebroek-Keulers
  lees meer
 • Werkzaamheden fietsbrug Europalaan Beek

  (05-04-2019)

  Vanaf maandag 8 april starten de laatste werkzaamheden aan de fietsbrug over de Europalaan in Beek voor de snelle fietsroute tussen Maastricht en Sittard.

  lees meer
 • Maakt u gebruik van de Wmo? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening!

  (29-03-2019)

  In april en mei van dit jaar voert de gemeente Beek een cliëntervaringsonderzoek Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) uit. Maakt u gebruik van de Wmo? Dan krijgt u een vragenlijst thuisgestuurd met het verzoek deze in te vullen en terug te sturen. U kunt ook digitaal reageren. Zo meten wij uw tevredenheid. Met uw mening, tips en ideeën verbeteren wij onze dienstverlening. 

  lees meer
 • Voorlopige uitslag Provinciale Staten en Waterschap bekend

  (21-03-2019)

  In Beek bracht 59,4 procent van de kiesgerechtigden zijn stem uit voor de Provinciale Staten. Voor het Waterschap maakte 55,8 procent van de kiesgerechtigden de gang naar de stembus.

  lees meer
Archief