Pagina opties

Groter
RSS

Nieuws

 • Feestdagen van NIX

  (11-12-2019)

  De feestdagen staan voor de deur en ouders worden dan vaak op de proef gesteld als het gaat om de NIX18 regel in huis. Weet dat u meer invloed heeft dan u denkt. Een simpel open gesprek hierover waarin afspraken helder worden doet al wonderen.

  lees meer
 • Nieuwjaarsreceptie gemeente Beek

  (05-12-2019)

  Het college van Burgemeester en Wethouders houdt op maandag 6 januari tussen 17.00 en 20.00 uur haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in het gemeenschapshuis in Neerbeek.

  lees meer
 • RWM en de gemeente veranderen het ophalen van uw afval

  (05-12-2019)

  Op 1 januari 2020 gaan RWM en de gemeente Beek het ophalen van afval op een aantal punten veranderen. Wij zetten kort voor u op een rij wat er mogelijk voor u verandert.

  lees meer
 • Gemeente vervangt gestorven bomen in levensbomenbos

  (27-11-2019)

  De gemeente Beek begint op 5 december met het vervangen van de bomen die deze zomer in het levensbomenbos zijn gestorven. In totaal worden 204 bomen opnieuw geplant: 110 eiken en 94 beuken. Inwoners die hun gestorven boom zelf willen vervangen kunnen zich op donderdag 5 december vanaf 9.00 uur melden bij de aannemer ter plaatse.

  De gemeente verwacht dat de werkzaamheden ongeveer vier dagen gaan duren.

 • Vertrouwenspersonen voor Beekse verenigingen

  (27-11-2019)

  Ongewenst gedrag zoals pesten, bedreigingen en seksuele intimidatie kan overal voorkomen, ook bij verenigingen. De gemeente Beek gaat verenigingen ondersteunen bij het werven en opleiden van vertrouwenscontactpersonen. Daarnaast is het wenselijk om een zogenoemde paritaire commissie op te richten die verenigingen ondersteunt als zich een gevoelige kwestie voordoet.

  lees meer
 • Foto-expositie ‘Ecce Homo – zie de mens’ opent in gemeentehuis Beek

  (21-11-2019)

  Cultuurwethouder Thijs van Es opent aanstaande vrijdagavond 22 november om 20.00 uur de expositie ‘Ecce Homo- zie de mens’ van de Beekse fotograaf Hub Gielissen. De tentoonstelling van Gielissen duurt tot 3 tot en met 4 januari 2020.

  lees meer
 • Dag van de Ondernemer

  (13-11-2019)

  Passie, lef en doorzettingsvermogen van Beekse ondernemer blijft niet onopgemerkt

  Op 15 november is het de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop ondernemers in heel Nederland in het zonnetje worden gezet. En niet alleen in ons land. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. Het Beekse college van burgemeester en wethouders verrast op deze dag een aantal Beekse ondernemers.

  lees meer
 • Gemeente verbetert online dienstverlening

  (04-11-2019)

  De gemeente Beek heeft haar online dienstverlening verbeterd. Het aanvragen van producten en diensten via de website is makkelijker gemaakt. Het is daarnaast mogelijk om nog meer zaken online te regelen.

  lees meer
Archief