Pagina opties

Groter
A A

Nieuws

 • Amstel Gold Race

  (18-04-2019)

  Op zondag 21 april vindt de 54e Amstel Gold Race plaats. De route in Beek gaat door de Maastrichterlaan, Wolfeynde, Raadhuisstraat, Adsteeg en Schimmerterweg.

  lees meer
 • Gemeentehuis Beek gesloten met Pasen

  (18-04-2019)

  Maandag 22 april is het gemeentehuis van Beek gesloten i.v.m. Pasen.

 • Taptoe QueensParade viert jubileum met Leids toporkest Kunst en Genoegen

  (17-04-2019)

  Op 27 april kleurt Beek weer oranje. Hoogtepunt van Koningsdag in Beek is de 15e QueensParade op Sportlandgoed De Haamen. Dan treedt tijdens de jaarlijkse taptoe de internationaal vermaarde Show & Marchingband Kunst en Genoegen uit Leiden op. Maar ook op andere plaatsen in Beek wordt Koningsdag uitbundig gevierd met tal van (kinder)activiteiten.

  lees meer
 • Winnaars Brilliant Business Awards bekend

  (17-04-2019)

  Westelijke Mijnstreek, 17 april 2019 - Onder grote belangstelling zijn dinsdagavond 16 april de Brilliant Business Awards uitgereikt. De Diamant-Award ging naar HBI Bisscheroux, de Robijn was voor Weld Point en de Parel ging naar IZT Limburg. De 'Diamant', de 'Robijn' en de 'Parel' werden uitgereikt door de burgemeester van Beek, Christine van Basten-Boddin,  wethouder Natascha Wingelaar van de gemeente Stein en wethouder Pieter Meekels van de gemeente Sittard-Geleen.

  lees meer
 • Gemeente pakt waterproblemen basisschool De Bron aan

  (09-04-2019)

  Adviesbureau Heggen uit Born gaat in opdracht van de gemeente Beek plannen uitwerken voor de aanleg van een waterbuffer bij basisschool De Bron in Neerbeek. Deze buffer, die in de groenstrook voor de school wordt gerealiseerd, moet een einde maken aan de waterproblemen waarmee de school al enige tijd kampt. 

  lees meer
 • Vacature Casemanager Jeugd

  (05-04-2019)

  Voor de afdeling Samenleving zijn wij op zoek naar een Casemanager Jeugd. Lees meer ...

 • Werkzaamheden fietsbrug Europalaan Beek

  (05-04-2019)

  Vanaf maandag 8 april starten de laatste werkzaamheden aan de fietsbrug over de Europalaan in Beek voor de snelle fietsroute tussen Maastricht en Sittard.

  lees meer
 • Verkiezingen Europees Parlement 2019

  (03-04-2019)

  Op donderdag 23 mei 2019 worden de verkiezingen voor het Europees Parlement gehouden.

  lees meer
 • Maakt u gebruik van de Wmo? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening!

  (29-03-2019)

  In april en mei van dit jaar voert de gemeente Beek een cliëntervaringsonderzoek Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) uit. Maakt u gebruik van de Wmo? Dan krijgt u een vragenlijst thuisgestuurd met het verzoek deze in te vullen en terug te sturen. U kunt ook digitaal reageren. Zo meten wij uw tevredenheid. Met uw mening, tips en ideeën verbeteren wij onze dienstverlening. 

  lees meer
 • Raadslid Ger Hurenkamp benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

  (22-03-2019)

  Raadslid Ger Hurenkamp is op donderdag 21 maart  tijdens de gemeentelijke raadsvergadering benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

  lees meer
 • Fotograaf Henk Houben exposeert in gemeentehuis Beek

  (22-03-2019)

  De Steinse fotograaf Henk Houben exposeert vanaf vrijdag 29 maart in het gemeentehuis in Beek zijn fotoserie Sphinx in beeld. De expositie, die tot 26 april duurt, wordt om 20.00 uur geopend door cultuurwethouder Thijs van Es. 

  lees meer
 • Voorlopige uitslag Provinciale Staten en Waterschap bekend

  (21-03-2019)

  In Beek bracht 59,4 procent van de kiesgerechtigden zijn stem uit voor de Provinciale Staten. Voor het Waterschap maakte 55,8 procent van de kiesgerechtigden de gang naar de stembus.

  lees meer
 • Controle hondenbelasting van start

  (07-03-2019)

  Begin april 2019 gaan controleurs in de gemeente Beek huis-aan-huis controleren op het bezit van honden. Dit gebeurt ieder jaar. Deze controles worden uitgevoerd door BsGW. De controleurs bellen bij inwoners van de gemeente aan om het hondenbezit te inventariseren. Deze controleurs kunnen zich legitimeren, vraag daarnaar!

  lees meer
Archief