Finalisten Brilliant Business Awards 2023 zijn bekend!

Op 19 april vindt in Beek de uitreiking van de Brilliant Business Awards plaats. Hét ondernemersevent voor schitterend ondernemerschap in de Westelijke Mijnstreek. De negen finalisten die om de felbegeerde awards gaan strijden zijn bekend. Zij zijn uit ruim zestig nominaties gekozen.

De vierde editie van de Brilliant Business Awards vindt dit jaar plaats in de hangar van hoofdsponsor Vista college op Maastricht Airport. De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Beek, Stein en Sittard-Geleen om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. De drie beste ondernemers of bedrijven in de regio krijgen een ondernemersprijs uitgereikt in de categorieën Diamant, Parel en Robijn.

Diamant

De finalisten in de categorie Diamant voor de meest innovatieve ondernemer die een visitekaartje is voor de regio, zijn:

  • Crdl uit Urmond
  • Toolnation uit Beek
  • Helwig Kozijnen uit Geleen

Parel

De finalisten in de categorie Parel voor de meest klant- en/of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel en dienstverlening, zijn:

  • Soupa Doupa uit Sittard
  • Terras Maasoever uit Berg aan de Maas
  • Studio Kriss Krass uit Berg aan de Maas

Robijn

De finalisten in de categorie Robijn voor de startende onderneming die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden, zijn:

  • HiNurse uit Beek
  • Computd uit Geleen
  • De Wit Schilderwerken uit Born

Vakjury

Alle finalisten krijgen in maart een bedrijfsbezoek van een vakjury, die de uiteindelijke winnaar kiest. De ondernemingen die op 19 april winnen mogen een jaar lang de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’ dragen en krijgen een unieke award gemaakt door studenten van de opleidingen Industrieel Product Ontwerp en Fijnmechanische Techniek van het Vista college.

Presentatie awards

De uitreiking van de awards wordt gepresenteerd door Bart Storcken en de keynote-speaker van de avond is Paul Iske, oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door jazzformatie The Mood Messengers.  

Kaartverkoop is begonnen

Alle ondernemers die in de Westelijke Mijnstreek zijn gevestigd, zijn van harte uitgenodigd om op 19 april in Beek hét ondernemersevent van hun regio bij te wonen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.brilliantbusiness.nl. Wees er snel bij, want voor de kaartverkoop geldt op=op! De avond duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur. Voor en na de uitreiking is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Meer weten?

Kijk op www.brilliantbusiness.nl. Volg de Brilliant Business Awards ook via Facebook en LinkedIn.