Beeker amateurkunstenaars exposeren voor 36e keer in Beeks gemeentehuis

Dertig Beekse amateurkunstenaars exposeren van 1 tot en met 29 september in het gemeentehuis van Beek. Wethouder Thijs van Es opent de tentoonstelling ‘Beeker Amateurkunstenaars Exposeren’ op vrijdagavond 1 september.

De tentoonstelling Beeker Amateurkunstenaars Exposeren wordt dit jaar voor de 36e keer gehouden en laat traditiegetrouw zeer uiteenlopende werken zien. Er zijn olieverfschilderijen, aquarellen, acrylwerken, grafiek, beeldhouwwerk en keramiek te bewonderen. Een groot aantal werken wordt tegen sympathieke prijzen aangeboden.

Wethouder Thijs van Es kijkt ernaar uit om de tentoonstelling op vrijdag 1 september om 20.00 uur te openen. Het zal zijn laatste vernissage zijn. Wethouder Van Es neemt op 28 september afscheid van de Gemeente Beek. In de 17 jaar dat hij als wethouder actief was opende hij maar liefst 91 exposities in de hallen van het Beekse gemeentehuis.

Vrij toegankelijk

De opening en expositie is voor iedereen vrij toegankelijk. De expositie kan tot en met 29 september bezocht worden tijdens de openingstijden van het gemeentehuis: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur, op woensdag ook tussen 14.00 tot 19.00 uur.