Het Oranje Fonds heeft onlangs besloten de nationale vrijwilligersactie NL Doet te verplaatsen. In verband met de verlenging van de lockdown is de nieuwe datum het weekend van 28 & 29 mei.

Aanmelding klussen

De organisaties die reeds klussen hebben aangemeld worden hierover geïnformeerd door het Oranje Fonds. Mocht u nog geen klus hebben aangemeld, kan dit nog steeds! Heeft jullie organisatie een leuke klus? Meld de klus dan nu aan op www.nldoet.nl en laat iedereen in uw omgeving weten dat u vrijwilligers nodig heeft om uw klus te klaren. Voor u het weet heeft u een groep collega’s, leerlingen of buurtgenoten binnen.

Meedoen als vrijwilliger

Wilt u zich in deze tijd inzetten als vrijwilliger voor verenigingen en organisaties? U kunt dan naar www.nldoet.nl gaan en u onder het kopje ‘Klussers’ aanmelden om te helpen met een klus in uw buurt. Hier kunt u zelf kiezen welke klus het best bij u past, waarna de betreffende vrijwilligersorganisatie contact met u opneemt.

Verscherping voorzorgsmaatregelen

In verband met de corona-maatregelen heeft de organisatie van NL Doet de voorzorgsmaatregelen iets aangescherpt met betrekking tot de klussen. 

Meer informatie over veilig meedoen kan u vinden op de site van NL Doet: https://www.nldoet.nl/veilig-meedoen-aan-nldoet.

Hulp nodig bij het aanmelden van uw klus?

Indien u vragen heeft over NL Doet of hulp nodig heeft bij het aanmelden van uw klus op www.nldoet.nl kunt u terecht bij de Consulent Verenigingen van de gemeente Beek (Tom Eijkelenberg) via info@gemeentebeek.nl of 046-4389222.