Als ondernemer wilt u graag op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en voor u belangrijke zaken. Op deze pagina hebben we een aantal handige links  naar relevante websites voor u verzameld. 

De website van het Starterscentrum Limburg is in het leven geroepen om startende ondernemers te adviseren bij het opzetten van een eigen bedrijf.

Op het ondernemersplein van de Kamer van Koophandel geven overheidsinstanties antwoord op al uw ondernemersvragen. U vindt er informatie over wetgeving en belastingregels, maar ook over subsidies, ondernemersevenementen en branche-informatie.  

MKB Limburg behartigt de belangen van kleine en middelgrote ondernemingen en stimuleert onderlinge contacten door middel van activiteiten en bijeenkomsten. Op de website leest u tevens het laatste nieuws op het gebied van het Midden- en Kleinbedrijf in Limburg. 

Stichting Groene Economie Limburg is actief bezig het Limburgse MKB te ontzorgen bij de overgang naar duurzame energie. Zij helpen MKB’ers met energie-en kostenbesparing om zo klaar te zijn voor een toekomst zonder fossiele energie.