Verenigingsondersteuning

Welkom op de website van de verenigings- en vrijwilligersondersteuning van de gemeente Beek. Op deze website vindt u lokale informatie die interessant is voor uw vereniging, stichting en vrijwilliger.

In de linkerkolom vindt u diverse links naar interessante informatie. Bovenaan leest u het laatste lokale, regionale en landelijke nieuws. Via de link subsidies en financiële regelingen kunt u alles lezen over de mogelijk aan te vragen subsidies bij de gemeente Beek en wordt u doorverwezen naar andere handige subsidies.. Onder kennis en ontwikkeling vindt u diverse handige documenten die u kunnen helpen bij het besturen en verder ontwikkelen van uw vereniging. Onder de link ‘Vrijwilligers’ leest u alles wat interessant kan zijn voor u als vrijwilliger, maar kunt u ook bijvoorbeeld de regeling van de vrijwilligersverzekering terugvinden.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen lokaal, regionaal en landelijk op gebied van verenigingen en vrijwilligerswerk klik dan op ‘Nieuwsbrieven’ en meld u aan voor de verenigingsnieuwsbrief. Hier kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Sportlandgoed De Haamen.

Heeft u als vereniging, stichting of vrijwilliger vragen of problemen klik dan links op de link ‘Verenigingsconsulent’ voor de contactgegevens.