Ondernemersloket

Of u nu al jaren vanuit Beek zaken doet of voor het eerst uw bedrijf hier begint of wilt beginnen, met het ondernemersloket van de gemeente Beek helpen wij u graag verder op weg. Het ondernemersloket is een wegwijzer voor starters, doorstromers en nieuwkomers op onze bedrijvenmarkt. U vindt hier meer informatie over producten voor ondernemers zoals bijvoorbeeld vergunningen.

Beek sluit aan bij Antwoord© voor bedrijven

Naast ons eigen ondernemersloket kunt u ook terecht op de landelijke website voor bedrijven. Antwoord© voor bedrijven maakt informatie van de overheid voor ondernemers beter toegankelijk. U ziet in één oogopslag wat per branche moet, wat mag en wat kan, zoals vergunningen en vereisten, wetten en regels, belastingen en subsidies.

Website Antwoord© voor bedrijven

Aanspreekpunt voor Beekse ondernemers

Mocht u toch nog vragen hebben, dan is er natuurlijk de bedrijfscontactfunctionaris. Hij kent de procedures, weet de juiste contactpersonen te bereiken, beschikt over de toegang tot alle nodige informatie en helpt u bij de afhandeling van vragen en klachten. De adviezen zijn gratis. Kortom, een beroep op de bedrijfscontactfunctionaris bespaart u geld en een zoektocht binnen de gemeentelijke organisatie.

Bedrijfscontactfunctionaris

Youtube RSS