Toegankelijkheid website gemeente Beek

Gemeente Beek vindt het belangrijk dat de website voor iedereen toegankelijk en gemakkelijk in gebruik is. Daarom besteed zij aandacht aan de toegankelijkheid, vindbaarheid en het gebruiksgemak van informatie op deze website. De website van de gemeente Beek is in november 2018 volledig vernieuwd, met als doel om gemeentelijke informatie gemakkelijk en snel vindbaar te maken.

Webrichtlijnen

De gemeente Beek streeft naar een website die volledig webrichtlijnenproof is. De webrichtlijnen stellen hoge eisen aan pdf bestanden. De gemeente kan op dit moment nog niet garanderen dat alle pdf bestanden aan de webrichtlijnen voldoen.

Naleving webrichtlijnen

• De redactie toetst vóór publicatie content zoveel mogelijk op toegankelijkheid.
  • De redactie voert regelmatig controles uit op de huidige content.
  • De redacteuren gebruiken speciale software om informatie (tekst, beeld, video) beter toegankelijk te maken.
  • De redacteuren volgen de ontwikkelingen op het gebied van online toegankelijkheid.
  • De gemeente voert een toegankelijkheidsonderzoek voor www.gemeentebeek.nl uit.

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Ervaart u een probleem met de toegankelijkheid van deze website? Laat het ons dan weten. Klik hier om naar ons contactformulier te gaan.