Raadslid Ger Hurenkamp benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau (22-03-2019)

Dit item is verlopen op 22-04-2019.

Raadslid Ger Hurenkamp is op donderdag 21 maart  tijdens de gemeentelijke raadsvergadering benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Hurenkamp ontving het lintje uit handen van burgemeester Christine van Basten-Boddin. De heer Hurenkamp krijgt de Koninklijke Onderscheiding voor zijn maar liefst 17 jaar durende gemeenteraadslidmaatschap. In die functie heeft hij zich geruime tijd, onafgebroken, voor de samenleving ingespannen. Burgemeester Van Basten-Boddin: “Ger Hurenkamp was een betrokken raadslid die opkwam voor de sociaal zwakkeren en zich daarvoor heeft ingezet.”

Hurenkamp was vanaf maart 2002 raadslid voor de partij BBB-NDB. Zijn aandachtsgebied als raadslid waren de zogenoemde grondgebonden zaken. Als dank voor zijn verdiensten als volksvertegenwoordiger ontvangt hij uit handen van de burgemeester de versierselen die horen bij zijn benoeming.