Pagina opties

Groter
RSS

Ondernemersbijeenkomst over duurzaamheid (30-01-2019)

Dit item is verlopen op 06-02-2019.

Op dinsdag 5 februari a.s. organiseert de gemeente Beek, samen met Maastricht Aachen Airport, een inspirerende avond over de mogelijkheden die de energietransitie biedt voor u als ondernemer. Benieuwd naar de kansen?

Laat u inspireren door Claudia Reiner, vicevoorzitter van Techniek Nederland. Zij vertelt u over de kansen die de energietransitie ondernemers biedt en laat u informeren door Stef Strik, coördinator energiebesparing bedrijven van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Hij vertelt u over de energiebesparingsplicht en de bijbehorende informatieplicht, die per 1 juli 2019 gaat gelden. Ook zullen Peter Mertens, energieadviseur, en Fons Latour, hoofd commerciële zaken Maastricht Aachen Airport hun ervaringen rondom het verduurzamen van bedrijfsgebouwen met u delen.

Naast deze drie boeiende sessies, gehost door Tom Jessen, zijn ook tal van inspirerende vertegenwoordigers, specialisten adviseurs op het gebied van energie, duurzaamheid, het financieren van maatregelen en diverse duurzame toepassingen (waaronder Het Groene Neten de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg) uitgenodigd. Spreek deze vertegenwoordigers, specialisten en adviseurs onder het genot van een borrel. Een perfecte gelegenheid om te netwerken! Deze avond is het startschot van een reeks aan informatiesessies.

Programma
19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Officiële start
21.00 uur: Start Borrel

Locatie
Passagiersterminal Maastricht Aachen Airport (parkeren kan op P2)

Komt u ook?
Meld u aan door uw naam, organisatie en e-mailadres te e-mailen naar elke.polstra@gemeentebeek.nl