OMLEIDING verkeer Middelweg (13-05-2019)

Dit item is verlopen op 28-05-2019.

Op maandag 27 mei 2019 gaat een aannemer van Rijkswaterstaat de stalen brug inspecteren van de A2 die over de Middelweg en het spoor gaat. Daarvoor gebruiken zij hoogwerkers die op de rijbaan van de Middelweg komen te staan. Deze hoogwerkers draaien ook over het fietspad.

In het kader van de veiligheid is besloten de Middelweg af te sluiten en het verkeer om te leiden. Ook de fietsers dienen deze omleiding te volgen.

De busmaatschappij Arriva is inmiddels op de hoogte en wijzigt die dag de busroutes.

De afsluiting is gepland tussen 09:00 uur en 15:00 uur, buiten de “spits” zodat de overlast voor een groot deel van het verkeer beperkt wordt. Wij vragen hiervoor uw medewerking en begrip.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Beek op nummer 046 - 43 89 222 en/of via mail info@gemeentebeek.nl.