A A

Nominatieronde Brilliant Business Awards Westelijke Mijnstreek is begonnen (07-02-2019)

Dit item is verlopen op 16-02-2019.

De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. De tweede editie van  deze ondernemers award, vindt plaats op dinsdag 16 april 2019 in het Multifunctioneel Centrum de Grous in Stein. Op deze feestelijke avond worden de Parel, Diamant en de Robijn-awards uitgereikt aan de meest succesvolle, klantgerichte en snelst groeiende ondernemers.

In de Westelijke Mijnstreek zijn er tal van bedrijven die op een innovatieve manier succesvol aan de weg timmeren. Juist die bedrijven mogen best eens in het zonnetje gezet worden. “Veel van die bedrijven zijn bovendien een voorbeeld en inspiratiebron voor anderen“, vinden de verantwoordelijke bestuurders van de samenwerkende gemeentes. “Daarnaast promoot de prijs de Westelijke Mijnstreek als vestigingsgebied. Immers, succesvolle ondernemers zijn fantastische ambassadeurs voor schitterend ondernemerschap in de regio!”

And the winner is….

De genomineerde ondernemers en bedrijven kunnen in drie categorieën in de prijzen vallen. De Diamant-award is voor de onderneming die in de Westelijke Mijnstreek succesvol is met ideeën, ontwerpen, producten of bedrijfsconcepten en daarmee een visitekaartje is voor de regio. De Parel-award wordt uitgereikt aan de meest klant- en/of servicegerichte onderneming in de horeca, detailhandel of dienstverlening. De Robijn-award is voor de onderneming die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden. Per categorie kiest een driekoppige vakjury de winnaar.

Nomineren vanaf nu mogelijk!

Welk bedrijf of ondernemer uit de Westelijke Mijnstreek verdient een van deze prijzen? Herken jij jezelf in een van bovengenoemde criteria? Wil je een ander bedrijf of collega-ondernemer inschrijven voor de Brilliant Business Awards? Dat kan via de website: www.brilliantbusiness.nl. Na de inschrijving bekijkt een vakkundige jury welke bedrijven uiteindelijk genomineerd worden. Op de award avond worden de winnaars bekend gemaakt. Inschrijven kan nog tot en met 16 februari 2019. Dus wacht niet te lang!

De genomineerden worden eind februari bekend gemaakt.

Meer weten? Kijk voor meer informatie op: www.brilliantbusiness.nl