Pagina opties

Groter
RSS

Nieuws van ProRail: Meld u aan voor een berichtenservice (13-02-2019)

Dit item is verlopen op 11-03-2019.

Vanaf 19 februari stopt ProRail met het sturen van huis-aan-huis brieven in de gemeente Beek en informeert de organisatie omwonenden van het spoor voornamelijk digitaal over (nachtelijke) werkzaamheden. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden aan het spoor?

Meld u aan!
Omwonenden kunnen zich aanmelden via https://mijnprorail.prorail.nl. Elke keer als er werkzaamheden in de buurt zijn gepland, stuurt ProRail twee weken voor aanvang een e-mail. Hierin staat een gedetailleerd overzicht van het spoorwerk en wat dat voor u kan betekenen. Bij spoedwerkzaamheden stuurt ProRail extra mails. Dit kan tot op het laatste moment.

Mailadressen worden vanzelfsprekend uitsluitend gebruikt voor het communiceren over werkzaamheden van of in opdracht van ProRail. Als omwonenden geen gebruik kunnen maken van deze e-mailservice kunnen ze iemand anders vragen dit voor hen te doen. Of ze kunnen zich aanmelden voor een papieren brief die maandelijks wordt verstuurd met de belangrijkste werkzaamheden. Daarnaast bestaat er altijd de mogelijkheid om zelf via www.prorail.nl/spoorwerk te kijken welke werkzaamheden er de komende maand aan het spoor plaatsvinden. Veranderen er grote zaken aan het spoor dan past ProRail overigens nog steeds verschillende communicatiemiddelen toe, zoals bijvoorbeeld informatieavonden of papieren bewonersbrieven.  

Heeft u vragen? 
Op de website www.prorail.nl/spoorwerk vindt u meer informatie, waaronder een document met veel gestelde vragen.