A A

Maakt u gebruik van de Wmo? Dan zijn wij benieuwd naar uw mening! (29-03-2019)

In april en mei van dit jaar voert de gemeente Beek een cliëntervaringsonderzoek Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) uit. Maakt u gebruik van de Wmo? Dan krijgt u een vragenlijst thuisgestuurd met het verzoek deze in te vullen en terug te sturen. U kunt ook digitaal reageren. Zo meten wij uw tevredenheid. Met uw mening, tips en ideeën verbeteren wij onze dienstverlening.

Mogelijk gebruikt u een scootmobiel. Of krijgt u hulp bij het huishouden. Het kan ook zijn dat u naar een dagbesteding gaat of dat u wordt begeleid bij uw persoonlijke verzorging. Grote kans dat u dan gebruik maakt van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). De gemeente Beek is benieuwd naar uw ervaringen met de dienstverlening.

Daarom hebben we onderzoeksbureau BMC gevraagd om een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. In de tweede week van april ontvangt u de enquête thuis. Wij vragen u vriendelijk deze enquête in te vullen en zo spoedig mogelijk terug te sturen. Het invullen van de enquête kost ongeveer tien minuten.

Vragen?

Heeft u vragen over dit onderzoek? Dan kunt u op maandag  t/m donderdag van  09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur bellen met ons algemene telefoonnummer 046 – 43 89 222. U kunt ook een e-mail sturen naar info@gemeentebeek.nl.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.