A A

Inloopavond Verkeerscirculatieplan gemeente Beek (15-05-2019)

De gemeente Beek nodigt u van harte uit om op 21 mei tussen 18.00 en 20.00 uur een informatieavond bij te wonen over een verkeerscirculatieplan voor de kern Beek. De inloopavond vindt plaats in het gemeentehuis.

De gemeente Beek is dit jaar begonnen met het opstellen van een verkeerscirculatieplan voor de kern Beek. Met het verkeerscirculatieplan wil de gemeente een aantal knelpunten in de kern Beek oplossen. Om hier handen en voeten aan te geven is er onderzoek gedaan naar de verkeersstromen door Beek. De eerste resultaten van dit onderzoek willen we graag met u bespreken.

Doel van de informatieavond is het ophalen van ideeën, meningen en suggesties die u als inwoner van Beek heeft. Uiteraard is er volop de gelegenheid tot het stellen van vragen. Graag tot ziens op 21 mei.