Informatieavond Omgevingsbeleid Zonneparken (18-06-2020)

Dit item is verlopen op 09-07-2020.

De gemeente Beek wil over 30 jaar een energie neutrale gemeente zijn. Daarom werken we samen met de gemeenteraad aan omgevingsbeleid voor de aanleg van zonneparken.

In dit plan, dat in september door de raad wordt behandeld, worden een aantal gebieden in Beek aangewezen als mogelijke locatie voor de aanleg van een zonneweide. Maar wat vindt u van deze locaties? Wij luisteren graag naar uw mening en houden daarom op 8 juli tussen 18.30 en 20.00 uur een informatieavond in het gemeentehuis.

U krijgt een uitgebreide toelichting op de locaties en volop de gelegenheid om vragen te stellen en uw mening te geven.

Let op: vanwege de coronamaatregelen is aanmelden verplicht. U kunt u aanmelden via e-mail: info@gemeentebeek.nl o.v.v. Informatieavond zonneparken.

Heel graag tot ziens!