Groene Helden stimuleringsprijs 2019 (10-10-2018)

Dit item is verlopen op 10-11-2018.

In het voorjaar van 2019 wordt voor de derde keer in Limburg ‘De Groene Helden’-prijs uitgereikt aan ondernemers (MKB) uit de provincie met een goed initiatief om duurzaam en groen te ondernemen. Als ‘Groene Held’ ontvangt u een mooi geldbedrag, publiciteit in de media en treedt u toe tot het innovatieve netwerk van ondernemers en partners.

In het kort:

• Groene Helden zijn ondernemers of organisaties met een groen en/of duurzaam idee. Het idee hoeft niet perse nieuw of origineel te zijn. Bestaande kleinschalige projecten die op zoek zijn naar uitbreiding komen ook in aanmerking voor de Groene Helden-stimuleringsprijs. U werkt uw idee uit tot een concreet plan.
  • Binnen het in te dienen initiatief werken twee of meer ondernemers samen.
  • Groene Helden hebben oog voor de lokale gemeenschap en betrekken deze ook bij het initiatief.
  • Er is € 45.000 te verdelen over 8 winnaars, met een eerste prijs van € 15.000. Daarnaast treden initiatiefnemers toe tot het Groene Helden-netwerk met daarin andere ondernemers en projectpartners. De winnaars ontvangen ook aandacht in de media.
  • Initiatiefnemers kunnen tot 31 januari 2019 ideeën indienen op www.groeneheldenlimburg.nl.
  • Groene Helden Limburg is een initiatief van Provincie Limburg en IVN Limburg in samenwerking met Innovatiehuis MKB Keyport 2020, MKB-Limburg, Vereniging Kleine Kernen Limburg, Mediahuis Limburg, IVN Roermond, VVV Zuid-Limburg, Rabobank, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, CITAVERDE en Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij.