Pagina opties

Groter
RSS

Festival Vocallis in Beek (05-11-2018)

Dit item is verlopen op 17-11-2018.

Festival Vocallis is in volle gang. Het thema is dit jaar 'Oorlog, Vrede, Vrijheid. Op 11 november, de slotdag van het festival, is het honderd jaar geleden dat de wapenstilstand van de Eerste Wereldoorlog werd gesloten.

In Beek vinden vier activiteiten plaats.

  • 1 november 20.00 uur – St. Hubertus Kunstkerk Genhout-Beek:

“Die Gedanken sind frei” - Liederen uit het klassieke liedrepertoire, van Schubert tot Britten, door de gerenommeerde Engelse bariton Konrad Jarnot en de Nederlandse pianiste Reinild Mees.

  • 4 november 11.00 uur - Verloskundigepraktijk ‘Becca’, Burg. Janssenstraat 49a Beek:

“Zwangerschapsconcert” – een muzikale sessie voor aanstaande ouders, opa’s, oma’s en anderen, door zangeres Ghislaine Mommer en gitarist Joep van Leeuwen.

  • 6 november 14.00 – 16.30 uur - Vivantes Woonzorgcentrum Franciscus, Om de Toren 1 Beek:

“Kopsalonverhalen” - Luister in een kappersstoel onder een droogkap naar vier ultrakorte, waargebeurde verhalen en je stapt zonder te betalen met een fris hoofd de salon weer uit.

Gerealiseerd door Stichting De Kopsalon.

  • 11 november 11.00 uur – Protestantse Kerk, Raadhuisstraat Beek:

“Vertelconcert De WEG” - In deze persoonlijke muziektheatervoorstelling neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde. Deze weg leidde haar van land naar land, toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie door oplaaiend antisemitisme niet in Oezbekistan konden blijven.

(n.b. de Raadhuisstraat is afgesloten voor het wegverkeer; parkeren op de Markt).

Voor meer informatie zie www.festivalvocallis.nl