Pagina opties

Groter
RSS

Expositie Fotoclub Grensland (04-01-2019)

Dit item is verlopen op 04-02-2019.

De Sittardse Fotoclub Grensland exposeert van 11 januari t/m 8 februari 2019 in het gemeentehuis van Beek. De expositie wordt op 11 januari om 20.00 uur door Wethouder Thijs van Es (cultuur) geopend. Alain Dacier, voorzitter van Fotoclub Grensland, verzorgt een inleiding. 

Fotoclub Grensland presenteert met trots foto’s die in de afgelopen vier jaar door de leden zijn gemaakt. De beelden geven vaak een inkijk in de beleving, de emotie en de kijk op het leven van de fotograaf. Thema’s variëren van mens en natuur tot meer abstracte vormen. 

Fotoclub Grensland is een nieuwe, moderne fotoclub die in 2015 is opgericht door vijf fotografen met verschillende achtergronden en qua niveau variërend van amateur tot professional. De leden besteden veel aandacht aan het bespreken van foto’s om kwaliteit en creativiteit binnen de club te verbeteren.

Deelnemende fotografen zijn: Robert Appeldoorn, Mart Cremers, Alain Dacier, Petra Godschalk, Marlies Kierkels, Tineke Laurens, Annemie Lauvenberg, Patricia Rennenberg, Marjo Smeets, Ine Tops, Peter van der Ven en Will Wouters.

De opening op 11 januari om 20.00 uur is voor iedereen vrij toegankelijk.

Openingstijden van de expo zijn: ma t/m vrij 9.00 - 12.30 uur, woe 14.00 -19.00 uur.

Foto door Peter van de Ven.