Enexis vervangt gasleidingen in Stationstraat Beek (07-02-2019)

Dit item is verlopen op 28-03-2019.

Enexis is dit jaar begonnen met het vervangen van oude gasleidingen op de Stationstraat in Beek en de Steinderweg in Elsloo. De leidingen liggen aan beide zijden van de Stationstraat in het trottoir.

Het werk wordt in vijf delen uitgevoerd. De aannemer is onlangs begonnen met fase 1, aan de Steinderweg in Elsloo. Dit werk duurt ongeveer zes weken, waarna men het spoor oversteekt en aan de zijde van de gemeente Beek verder gaat.

Voor het uitvoeren van het totale werk verwacht Enexis het hele jaar nodig te hebben. Reden hiervoor is dat de aannemer per aansluiting te werk moet gaan.

Verkeersmaatregelen
Om het werk goed uit te kunnen voeren zijn verkeersmaatregelen nodig. Daar waar nodig worden verkeersregelaars ingezet. De aannemer zal de overlast voor bewoners en weggebruikers tot een minimum beperken. De gemeente Beek houdt hier toezicht op.

Bewoners en bedrijven worden tijdig op de hoogte gebracht van de planning en de werkzaamheden.