Pagina opties

Groter
RSS

Buurtbemiddeling Westelijke Mijnstreek van start (01-02-2019)

Dit item is verlopen op 25-02-2019.

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Maar wat als je niet kunt opschieten met de buren? Sterker nog, je hebt ruzie. En samen kom je er niet uit? Wat dan?

Dan kan Buurtbemiddeling Westelijke Mijnstreek in actie komen. Een bemiddelaar van Buurtbemiddeling Westelijke Mijnstreek werkt met alle partijen aan een werkbare en aanvaardbare oplossing. Met als voornaamste doel dat de rust en het woongenot terug keert.  

Contact opnemen
Vanaf maandag 4 februari is Buurtbemiddeling Westelijke Mijnstreek te bereiken op 06-22968998 of per e-mail via buurtbemiddeling@piw.nl.

Over Buurtbemiddeling WM
Buurtbemiddeling WM is een samenwerkingsproject van de gemeenten Beek, Sittard-Geleen en Stein, Basisteam Politie Westelijke Mijnstreek, Wooncorporaties Zo Wonen, Woonpunt, Wonen Limburg en ZaamWonen en uitvoerende partij Partners in Welzijn.

Getrainde bemiddelaars helpen buren met problemen en ergernissen, zoals geluidsoverlast, ruzie over erfscheidingen of overlast door kinderen. Hierdoor kunnen inwoners het contact met elkaar herstellen en oplossingen bedenken. Buurtbemiddeling draagt bij aan veiligheid, sociale samenhang en leefbaarheid in de wijk.