A A

Backstops Cheetahs gerepareerd (10-05-2019)

Honk- en softbalvereniging Cheetahs kan weer honkballen op sportlandgoed De Haamen. De backstops (ballenvangers) die op 10 maart tijdens een storm omwaaiden zijn gerepareerd. Door de stormschade moest de vereniging zeven weken uitwijken naar honkbalvelden in de regio. Dit weekend kunnen ze weer op hun eigen veld terecht.

Het omwaaien van de backstops leidde tot grote teleurstelling bij zowel de vereniging als de gemeente. Te meer omdat het honkbalseizoen op het punt stond te beginnen. Zowel de gemeente als de vereniging hebben alle zeilen bijgezet om de backstops zo snel als mogelijk te herstellen en voorzieningen te treffen zodat er toch beperkt getraind kon worden.

De gemeente bedankt de vereniging voor de goede verstandhouding en het begrip dat ze heeft gekregen en wenst de pupillen van de Cheetahs zaterdag veel succes tegen de Condors uit Sittard.