A A

E-mailnieuwsbrief

Meld u aan voor de gratis wekelijkse e-mail nieuwsbrief van de gemeente Beek. Zo krijgt u het belangrijkste nieuws van de afgelopen week overzichtelijk in uw mailbox.

Aanmelden e-mail nieuwsbrief

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Op dit formulier kunt u tevens aangeven of de gemeente Beek uw naam en e-mailadres mag gebruiken voor het verzenden van:

• gemeentelijke enquêtes / onderzoek
  • uitnodigingen voor gemeentelijke bijeenkomsten (bijv. informatiebijeenkomsten en nieuwjaarsreceptie)
  • uitnodigingen voor evenementen en bijeenkomsten in Beek georganiseerd door derden *)

*) Wij stellen uw gegevens niet ter beschikking aan derden, maar sturen informatie door naar u.

Formulier om u aan te melden

Afmelden e-mail nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief en/of overige berichten niet langer ontvangen? Dan kunt u hetzelfde formulier gebruiken om u af te melden.

Formulier om u af te melden

Zie voor meer informatie ook onze privacyverklaring.