Officiële bekendmakingen

Een bekendmaking is een officieel bericht over een gemeentelijk besluit. Gemeenten zijn bij wet verplicht om officiële bekendmakingen te publiceren over bepaalde besluiten, voordat deze in werking kunnen treden.

De officiële bekendmakingen van de gemeente Beek zijn online te vinden op de landelijke website Overheid.nl

De bekendmakingen staan vanaf 1 april 2017 ook iedere week in het huis-aan-huisblad 1Beek.

Zie ook:

Blijf op de hoogte via e-mail of app

Via de gratis service 'Over uw buurt' van Overheid.nl kunt u als inwoner of ondernemer informatie ontvangen over besluiten die direct invloed hebben op de omgeving, zoals vergunningen, plannen en plaatselijke regelgeving. Via de app op smartphone of tablet of rechtstreeks via de mail. U kunt zelf instellen welke  berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal om hun huis of bedrijf. Informatie van gemeente, provincie en waterschap komt via ‘Over uw buurt’ op één plek samen. Met ‘Over uw buurt’ blijft u snel en eenvoudig op de hoogte.

Inschrijven voor de service kan via www.overuwbuurt.overheid.nl

Gaan mijn buren verbouwen? Zó weet je ervan! www.overuwbuurt.overheid.nl e-mailservice & app