Blijf op de hoogte

Naast de gemeentelijke informatiepagina’s met nieuws en achtergronden in de Nuutsbaeker en de wekelijkse openbare bekendmakingen in Beek & omstreken, biedt de gemeente u ook verschillende digitale mogelijkheden om op de hoogte te blijven van gemeentenieuws. Een overzicht:

E-mail nieuwsbrief

Gemeente Beek maakt gebruik van een gratis wekelijkse e-mailnieuwsbrief. Zo krijgt u het belangrijkste nieuws van de afgelopen week overzichtelijk in uw mailbox. Aanmelden voor wekelijkse nieuwsbrief.

Openbare bekendmakingen via e-mail

De voor u relevante openbare bekendmakingen gratis in uw e-mailbox? Dat kan via de website van Overheid.nl. Daar vindt u de bekendmakingen van de gemeente Beek en óók die van rijksoverheid, provincie en waterschap. Aanmelden voor de e-mailservice op overheid.nl.

Volgers van het Twitter-account van de gemeente Beek worden via tweets (korte en kernachtige twitterberichten) steeds op de hoogte gebracht van het laatste gemeentenieuws. In de meeste gevallen ontvangt u als volger een link naar meer nieuws over het onderwerp op de website. Ons account is: www.twitter.com/gembeek.

RSS-feeds

RSS staat voor ‘Really Simple Syndication’. RSS is een technisch hulpmiddel waarmee u zich op de vernieuwingen van een website kunt abonneren. Zodra er bijvoorbeeld een nieuwsbericht op www.gemeentebeek.nl verschijnt, dan krijgt u daarvan acuut een seintje. Meer informatie en aanmelden RSS-feeds.

Op ons Youtube kanaal vindt u verschillende filmpjes van en over de gemeente Beek. U vindt ons kanaal op www.youtube.com/gembeek.