Aanmelden e-mail nieuwsbrief

Gemeente Beek maakt gebruik van een gratis wekelijkse e-mail nieuwsbrief. Zo krijgt u het belangrijkste nieuws van de afgelopen week overzichtelijk in uw mailbox.

Daarnaast houden de gemeente Beek en aannemer Heijmans u via een aparte e-mail nieuwsbrief op de hoogte van nieuws over de reconstructie van de Prins Mauritslaan.

Bovendien houdt de gemeente verenigingen regelmatig op de hoogte van relevante nieuwtjes via een email-nieuwsbrief, speciaal voor verenigingen.

Wilt u zich op één of meerdere nieuwsbrieven abonneren, dan kan dat via onderstaande link. U kunt vervolgens aangeven welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.

Melding dat e-mailadres reeds bekend is

Het is mogelijk dat u bij het aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief ten onrechte een melding krijgt dat uw e-mailadres reeds bekend is in het systeem. En deze melding krijgt u ook bij het opgeven van een ander e-mailadres.

Krijgt u deze melding, dan kunt u zich toch aanmelden voor de e-mail nieuwsbrief door een bericht te sturen naar info@gemeentebeek.nl, t.a.v. Tiny Vankan met daarin vermeld uw voor- en achternaam, e-mailadres en het onderwerp van de nieuwsbrief die u wilt ontvangen ('Algemeen' en/of 'Nieuwsbrief voor verenigingen').

Onze excuses voor het ongemak.